fietsen haspengouw pachthof

Fietsen & Wandelen

Fietsroutenetwerk

Welkom in Fietsparadijs Limburg, dé fietsregio van Vlaanderen. Fietsparadijs Limburg biedt je de mogelijkheid om van een ontspannen, zorgeloze fietstocht te genieten op een comfortabele manier doorheen prachtig wisselende landschappen. Niet alleen de natuur is vaak overweldigend, je kan er ook tal van bezienswaardigheden en gezellige dorpjes bezoeken.

Fietskaart

Wij zijn gelegen op het fietsroutenetwerk, tussen knooppunt 182 en 183. Op de fietskaart staat heel wat toeristische informatie zoals straatnamen, toeristische plaatsen, dagrecreatie, bezienswaardigheden. Met de supergedetailleerde kaart rijd je probleemloos van knooppunt naar knooppunt. De fietskaart is bij ons te koop.

Wandelen

Gingelom is een stukje Limburgs Haspengouw op zijn best. In deelgemeente Jeuk ontspringt de Cicindria tussen het groen van kasteeldomein Hasselbroek. Discreet slingert deze beek zich richting Sint-Truiden via Borlo, Buvingen en Muizen. Je wandelt door weidse landschappen, golvende velden en fruitbomen in strak gelid. Aan het Pachthof kan je aansluiten op het wandelgebied Cicindria, goed voor drie wandellussen. De wandelkaart is bij ons te koop.

 • Duiventil

  Een boerderij met duiventil was niet zo evident in vroegere tijden. Er bestond immers het duifrecht en men moest taks…
  Lees verder

 • Stassens

  De Stassenskamer met stijlvol interieur afkomstig van een Luikse notaris is opgedragen aan de heer Stassens, afkomstig uit Jeuk. Hij…
  Lees verder

 • Katarakt

  Katarakt de kwaliteitsvolle serie van het voorjaar 2008 mag natuurlijk niet ontbreken. U kunt er volop genieten van enkele mooie…
  Lees verder